• Al voor €595,- p/j je administratie compleet verzorgd. Welkom bij ZZP Administratie.
  • Online inzage. Welkom bij ZZP Administratie.
  • Gratis tankpas.* Welkom bij ZZP Administratie.

ZZP boekhouding

Zoals u kunt zien zijn wij volkomen transparant. U ziet bij ons in één oogopslag wat de kosten zijn en wat wij daarvoor voor u kunnen betekenen. Als u ervoor kiest om bij ons uw zzp boekhouding onder te brengen, garanderen wij u dat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Andere administratiekantoren en/of boekhouders hanteren vaak hoge tarieven en moet u eerst allerlei bedrijfsgegevens overleggen voordat u een offerte krijgt. Ook wordt er vaak verwacht dat u zelf nog veel administratie moet doen en betaalt u extra voor elk advies dat u inwint over uw boekhouding zzp.

ZZP boekhouder

Bij ons bent u naast zzp-er op uw vakgebied niet ook nog eens zzp boekhouder. U hoeft helemaal niets aan uw eigen boekhouding zzp te doen en u hoeft ook niet uw administratie helemaal uit te zoeken. Dat doen wij allemaal graag voor u. Ook krijgt u geen extra kosten met het opsturen van uw administratie want alles kan gratis verstuurd worden naar ons antwoordnummer.

Pakketten

Wij hebben voor elke zzp-er of freelancer het juiste boekhoud-pakket. Duidelijk en overzichtelijk zonder onvoorziene kosten. Een vast onderdeel van al onze pakketten is dat u onbeperkt advies kunt vragen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Keurmerk boekhouder zzp

Als extra service geven wij onze klanten een keurmerk wanneer voldaan is aan de eisen van de VAR. Met dat keurmerk geeft u uw opdrachtgevers 100% zekerheid.

Wij bieden u een hoge kwaliteit boekhouder zzp tegen een zeer voordelige prijs waarbij u al het administratieve werk uit handen kunt geven aan een professional. Zo kunt u zich concentreren op uw eigen onderneming en uw eigen specialisme zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw administratie.

Succes met uw onderneming!

Interesse in Administratie voor ZZP?

Stuur ons een bericht of bel ons direct op 078 204 92 37