• Al voor €595,- p/j je administratie compleet verzorgd. Welkom bij ZZP Administratie.
  • Online inzage. Welkom bij ZZP Administratie.
  • Gratis tankpas.* Welkom bij ZZP Administratie.

Tarieven administratiekantoor

Als u als ZZP-er of freelancer een onderneming wilt beginnen bent u verplicht om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Het is verstandig om daarbij zoveel mogelijk informatie te verzamelen. Op de website van de belastingdienst & Kamer van Koophandel is veel informatie te vinden wat betreft de administratie en boekhouding van uw eenmanszaak.

De meeste ondernemers hebben echter meer verstand van ondernemen en hun eigen vakgebied dan van boekhouden. Als u zich op uw onderneming wilt richten en uw boekhouding graag wilt uitbesteden zult u op zoek moeten gaan naar een boekhouder of administratiekantoor. In die zoektocht zult u erachter komen dat de tarieven per administratiekantoor nogal verschillend kunnen zijn.

Uw administratie voor een vast tarief

Als u uw administratie wilt uitbesteden aan een administratiekantoor of boekhouder ziet u vaak door de bomen het bos niet meer. De tarieven zijn vaak hoog en de werkzaamheden onduidelijk. Dit roept veel vragen op. Wat hoort er nu wel bij en wat valt niet onder de werkzaamheden van het administratiekantoor?

Duidelijke pakketten

Wij houden niet van onduidelijkheid. Daarom kiest ZZP-Administratiekantoor voor duidelijke pakketten met vaste tarieven zodat u als ZZP-er of freelancer altijd weet waar u aan toe bent. Het is meteen bekend wat de totale kosten voor uw administratie per jaar zijn en u staat bij ons nooit voor verrassingen of onvoorziene kosten achteraf. Tussendoor advies inwinnen is bij elk pakket inbegrepen. Wij staan graag voor u klaar voor al uw vragen.

Tarieven administratiekantoor:

  • Offline pakket €500,- p/jaar;
  • Basic pakket €65,- p/verwerkte maand;
  • Medium pakket €90,- p/verwerkte maand.

Er is geen opzegtermijn dus u kunt altijd van uw pakket af.

Interesse in administratie voor ZZP?

Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 0183 63 01 22.


Interesse in Administratie voor ZZP?

Stuur ons een bericht of bel ons direct op 078 204 92 37